loading...
 event1      
 Ден на планетата Земја во ОУ „Гоце Делчев“
 

 

event2

       

Промоција на книгата,, Златенца,, и,, Книгата за Нина,, на писателката Жаклина Михајлова

Учениците од вторите и третите одделенија, заедно со нивните наставнички Катерина Димова и Елена Спасовска присуствуваа на промоција на книгата,, Златенца,, и,, Книгата за Нина,, на писателката Жаклина Михајлова.
Директор

 

 

event3

     

Ден на Европа

На овогодинешниов хепенинг организиран по повод Денот на Европа, каде ја преставивме Германија, ја освоивме наградата од евроамбасадорот Аиво Орав за најдобар настап и наградата за најдобро ликовно остварување со мотив од прекрсаниот Париз од градоначалникот на општина Центар, Андреј Жерновс

 

 

event4

     

 

Учество на учениците во „ГОЛЕМ ОДМОР“ - МТВ

На 04.05.2016 год. учениците од нашето училиште ја продолжија приказната за Гоце и презентираа дел од настапот во Дом на АРМ по повод Денот на училиштето, во живо на МТВ во емисијата „Голем одмор“.

 

Back to top